To Drink

Kom gezellig een drankje doen, bij Koren in Best.

Naast dineren en lunchen kunt u bij koren ook heerlijk een drankje komen doen. Romantisch met zijn tweetjes of met een gezelschap. Koren biedt een ontspannen sfeer om samen wat quality time onder het genot van een drankje door te brengen.

Lekker borrelen bij Koren Best mogelijk met kleinere tot grotere groepen, voor zowel particulieren als bedrijven. Of maak gebruik van onze ruimte voor een lunch of diner, met een groot of klein gezelschap.

Natuurlijk kunt u met een klein gezelschap gewoon binnen lopen, wilt u met een grotere groep komen (tot max. 60 personen) neem dan eens contact met ons op. Wij ontvangen graag grotere groepen, maar hier gaat natuurlijk wel enige organisatie aan vooraf. Wij horen graag wat uw wensen zijn, en denken met u mee.

Een avondje uit bij Koren, we maken er wat moois van

Koren Best biedt u flexibele mogelijkheden voor feestjes en partijen, zakelijke bijeenkomsten of groepsuitjes.

Een drankje doen bij Koren Best

Onze unieke en betoverende locatie kunnen we aanpassen naar uw voorkeuren wanneer u met een groep wil komen borrelen. Wij denken samen met ons team graag met u mee over de invulling van uw avond.

Bijzondere wensen?

Bijvoorbeeld voor een teamuitje, of een verjaardag? Vertel het ons en wij denken met u mee. Bij Koren bieden wij veel mogelijkheden om het u, als gast volledig naar wens te maken. Neem eens contact met ons op en ontdek de mogelijkheden van Koren, in Best.

Reserveer een plekje