Restaurant Koren Best

U bent 6 dagen in de week vanaf 10:00 bij ons welkom voor een gezellige start van de dag (dinsdag gesloten). Wij hebben een groot scala aan diverse soorten koffie en vers gebak. Maar ook van de lunchkaart geniet u vanaf openingstijd tot 17:00 uur. Zo begint iedere dag bij Koren als een unieke feestdag…

Mogelijkheden bij restaurant Koren Best

Onze zeer uitgebreide lunchkaart heeft voor iedere fijnproever wat wils. Naast onze luxe broodjes hebben we ook een ruim assortiment van andere overheerlijke gerechten. Geniet van onze heerlijke maaltijdsalades, uitsmijters, tosti’s en andere lunchgerechten.

Vanaf 17:00 uur geniet u van de heerlijke gerechten van onze dinerkaart. U geniet van verrassende gerechten, denk bijvoorbeeld aan onze echte “Koren klassiekers”. Kom uit eten bij Koren Best en geniet naast de menukaart ook van de verschillende wijnen van de wijnkaart.

Naast het restaurant met de vele mogelijkheden, kunt u bij koren ook gezellig een drankje komen doen in een ontspannen sfeer.

Exposeren bij Restaurant Koren Best

Restaurant Koren wil vernieuwen en vernieuwend blijven. Daarom worden bekende en minder bekende kunstenaars de ruimte geboden om te exposeren. Indien u hier interesse in heeft, neem dan contact met ons op. Wij bieden u graag de mogelijkheid tot zichtbaarheid bij een diversiteit aan mensen.

Cadeaubonnen van restaurant Koren Best

Bent u op zoek naar een leuk cadeau? Bij Koren bieden we cadeaubonnen in eenheden van €5,-. Wat dacht je van een cadeaubon voor een High Wine of een High Tea? Is weer eens wat anders als dan een bosje bloemen. Leuk om een cadeaubon te geven of kom samen uit eten bij Koren Best. Alles is bespreekbaar bij ons.

Reserveren restaurant Koren Best

Kom uit eten bij Koren Best en geniet van de vele mogelijkheden die ons restaurant te bieden heeft. Eten bestellen en afhalen, heerlijke lunchgerechten of een voortreffelijke high tea, alles is mogelijk bij ons. Reserveer een tafel of loop gewoon eens binnen. Heeft u vragen over de vele mogelijkheden, neem dan contact op met restaurant Koren Best. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Reserveer uw avond uit