High Wine

Bij Koren Best geniet u van een heerlijke high wine met vrienden, collega’s of familie.

Kom gezellig borrelen, maar dan een tikkeltje anders. Bij onze high wine staan onze verschillende soorten huiswijnen centraal en geniet u van deze wijnen gecombineerd met lekkere kleine gerechten, zowel warm als koud geserveerd.

Bij Koren Best bent u welkom voor een borrel of wijnavond vanaf 2 personen, maar natuurlijk zijn grotere groepen ook van harte welkom. U heeft daarbij de keuze uit een standaard high wine, maar in overleg is het ook mogelijk om een uitgebreide variant te reserveren. Wij zorgen voor een feestelijke gelegenheid met allerlei lekkers.

Een klein High Wine feestje organiseer je bij Koren, in Best

High Wine bij Koren Best

Koren Best maakt van ieder wijn arrangement of borrel een speciale gebeurtenis. Wij verrassen u graag met een wisselend assortiment van verschillende huiswijnen en warme en koude gerechtjes. We serveren telkens weer verrassende kleine gerechtjes, dus iedere high wine is anders.

Wilt u genieten van alle heerlijke huiswijnen die we bieden, kies dan voor zowel de rosé, witte en rode huiswijn tijdens de high wine.

De high wines bij Koren Best zijn uitermate geschikt voor grotere groepen, denk bijvoorbeeld aan bedrijfsborrels, reünies, vrijgezellenfeestjes of verjaardagen. Wel vragen we u dan om een aantal dagen van te voren te reserveren.

High Wine reserveren

We vragen u minimaal een dag van te voren te reserveren, zodat wij de nodige voorbereidingen kunnen treffen.

De high wine bij Koren Best wordt steeds meer een welbekend concept in Best en omstreken. Maak een feestje van uw lunch, borreluurtje of samenzijn met vrienden of collega’s en reserveer een high wine bij Koren Best.

Een high-wine reserveren bij Koren Best is een uitstekende keuze, u geniet bij ons namelijk van de verschillende soorten huiswijnen in combinatie met kleine gerechtjes. Neem contact met ons op, zodat we u meer vertellen over de mogelijkheden.

Reserveren