High Tea

Ultieme thee ervaring

Bij Koren Best geniet u van een heerlijke high tea met vrienden of familie. Het is een populair Engels gebruik, wat ook de laatste jaren in Nederland steeds hipper wordt. Tijdens het theemoment geniet je met vrienden of familie van heerlijke kleine hartige en zoete gerechten. Het lange tafelen en onbeperkt genieten van verschillende theesoorten staat hierbij centraal.

De high tea bij Koren Best wordt steeds meer een begrip in Best. We maken van iedere high tea een klein feestje. U bent welkom vanaf 2 personen voor een theemoment, maar ook grotere groepen zijn welkom. U heeft hierbij de keuzes uit een eenvoudige variant, maar ook een uitgebreid arrangement is natuurlijk te reserveren bij Koren Best. Wij zorgen voor een feestelijk theemoment met allerlei lekkers.

We maken van iedere high tea een klein feestje

High Tea bij Koren Best

Wij maken van iedere high tea een bijzondere gebeurtenis. Wij verrassen u met een wisselend assortiment van zoete en hartige lekkernijen.

Een theemoment bij Koren Best is enorm geschikt voor grotere groepen, denk bijvoorbeeld aan huwelijksfeestjes, re√ľnies, personeelsuitjes of verjaardagen.

Wel graag een aantal dagen van te voren reserveren, dan helpen wij u graag bij het maken van de beste keuze uit de verschillende soorten high teas die wij bereiden. Koren Best als feestlocatie? Ook dit is mogelijk. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

High Tea reserveren bij Koren Best

We vragen u minimaal een dag van te voren te reserveren, zodat wij een complete high tea voor u verzorgen. Vergeet daarbij ook zeker niet de verschillende smaken thee te proberen. Heeft u speciale dieetwensen? Vergeet deze vooral niet door te geven, zodat we hier rekening mee houden.

Een high tea reserveren bij Koren Best is een uitstekende keuze. U geniet bij ons van vele verschillende thee soorten in combinatie met heerlijke zoete lekkernijen en hartige hapjes. Neem contact met ons op, zodat we u meer vertellen over de mogelijkheden die we bieden voor een high tea.

Reserveer